image
 |  0 29 Червня 2020 | 07:40

Гороскоп на 29 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 29 червня 2020 року.

Про це повідомляє «Ukr.Media».

Овен

Сьогодні головна мета Овнів — рівновага у відносинах з окремими людьми та соціумом у цілому. Взаємна потреба в діалозі супроводжується труднощами спілкування. Особливої делікатності вимагає контакт з близькими (сім'єю, чоловіком), довіреною особою (наприклад, адвокатом) і давніми знайомими: напарниками, клієнтами, керівництвом, старовинними ворогами. Даючи їм зворотний зв'язок, важливо не зачепити їх «хворе місце».

Телець

Сьогодні Тельців підведе їх ідеалізм або непомірність чужих запитів, наприклад, клієнтських. Все може початися зі спраги досконалості в дрібницях. Безпечніше триматися «золотої середини»: перейшовши межу, ви можете змінити принципам, почати діяти проти своїх переконань і професійної честі. Маніакальний пошук ідеалу подвійно шкідливий в юридичних справах, в косметичних і медичних процедурах.

Близнюки

Близнюкам день допоможе зберегти душевну рівновагу, привабливий імідж і баланс у відносинах, уникнути естетичних перекосів. Навіть якщо ви захопилися — наприклад, піддалися любовному або творчому азарту — вам вдасться втриматися на межі загальноприйнятих канонів або не зрадити своє власне інстинктивне почуття міри. Матеріальна сторона сьогодні менш стійка, можливі перевитрати коштів.

Рак

Сьогодні Раки ризикують зіткнутися з завищеними запитами інших людей, включаючи партнерів, клієнтів і домочадців. Вірогідні знайомі вам спалахи владолюбства, авторитарності або фанатизму, територіальні й інші претензії. Не обійдеться без перебільшень і перекосів будь-який акт світського спілкування: візит, нарада, презентація, прийом гостей. Не найкращий момент для захопленого доведення своєї правоти.

Лев

В цей день для Левів природне бажання взяти участь в цікавому заході. Однак багато Левів зараз сугестивні і можуть піддатися іншому настрою, наприклад, впливу сім'ї або страху за своє здоров'я. Зірки натякають, що ідеального вибору сьогодні немає, можливий лише компроміс. Активний спосіб життя принесе ті чи інші незручності, а далеко від зовнішньої суєти можна відчути смуток і самотність.

Діва

Дівам зірки нагадують про ризик зайвих витрат. Благим намірам, пов'язаних з економією або дотриманням суворої дієти, в цей день заважають великі апетити. Можливо, саме сьогодні доведеться проявити щедрість, виконати витратну обіцянку. Посилиться тяга до престижу або інтерес до відшкодування збитків. Здасться вигідним обмін або угода. Батькам не вдасться втриматися від бажання побавити дітей.

Терези

Сьогодні Терези чутливі до ущемлення своїх прав, у тому числі, сімейних, і не готові жертвувати своїми потребами. Задовольнятися малим буде складно не лише матеріальній, але і в моральній площині — наприклад, ви не станете миритися з утиском і приниженням. Конфлікти дня мають ідеологічне, етичне або юридичне підґрунтя. Можливі зіткнення з сімейними та іншими авторитетами.

Скорпіон

Сьогодні зірки радять Скорпіонам триматися в стороні від чужих справ, але виносити з них корисні уроки. Багато чого з побаченого стане в нагоді і вам — наприклад, прийоми швидкого вирішення робочих питань або надання термінової допомоги. Якщо потрібно проявити сімейну, партнерську чи іншу солідарність, вам доведеться включитися у вирішення чужих проблем, але краще не захоплюватися роллю, яку вам нав'язали.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям потрібна компанія. Партнерський або командний дух виявиться важливіший особистих успіхів. Популярність серед друзів підніме ваш рейтинг в чужих очах. Складнощі внесуть матеріальні питання. Вам можуть пригадати ваші колишні борги і кредити. Краще утриматися від інвестицій, позик, пайової участі: це збільшить наявні навантаження і ризики, особливо, якщо ви особисто відповідаєте за загальні ресурси.

Козоріг

Сьогодні Козорогам шкодить авторитарність. Вона буде сприйнята особливо негативно, якщо ви наполягаєте на своїх правах або намагаєтеся насаджувати свою віру. Замість продавлювання своїх цінностей, зірки радять вам за будь-яку ціну тримати нейтралітет. Краще не сперечатися з домашніми, начальством. Активно захищати свою територію варто лише у винятковому випадку прямого нападу або порушення договору.

Водолій

Сьогодні зірки попереджають Водоліїв про проблеми з законом або конфлікт з чужою культурою. Якщо такі зіткнення мали місце в минулому, вони фатальним чином повернуться. Може знадобитися підтвердження знань, прав, візи, громадянства. Не найкращий момент для подолання юридичних розбіжностей, озвучування своїх переконань, пошуку партнера, вчителя або покровителя, початку подорожі або еміграції.

Риби

Сьогодні для Риб небезпечні навіть безневинні авантюри. Невеликі порушення, локальні конфлікти та інші «дрібниці життя» можуть обійтися дорого. Ризиковані договори, угоди, кредити і інвестиції з прицілом на далеке майбутнє. А ось розібратися з минулими невдалими рішеннями час: якщо ви поставили не на ті активи і цінності, з'являється шанс виправити становище, хоча і з частковими втратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 червня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити