image
 |  2 24 Листопада 2021 | 20:34

Гостей доставляли гелікоптерами ДСНС на держдачу: як відзначили ювілей Єрмака?

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкував день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Про це повідомляють у розслідуванні "Української правди".

За інформацією джерел "Української правди" у політичних колах президент Володимир Зеленський та керівник його офісу Андрій Єрмак у п'ятницю вдень залишили Банкову ще до закінчення робочого дня і полетіли в Карпати до державної резиденції президента України Синьогора, де у неділю Андрій Єрмак має відсвяткувати ювілей - 50 років.

Згідно з даними публічних онлайн радарів президентський борт із Києва не прилітав на відміну від президента.

Натомість за допомогою онлайн радару вдалося встановити, що у п'ятницю вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер який має стосунок до групи "Приват" Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати.

Згодом розслідувачі УП знайшли докази, що 21 листопада, у день народження Єрмака та в день Гідності та Свободи близько 10 ранку Зеленський і Єрмак з'являються на Інститутській у Києві, о 12 президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині і за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активіст через суд хоче покарати телеканали, які транслюють фільми мовою агресора

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити