image
 |  11 25 Травня 2022 | 11:13

Говорити про дострокові вибори, коли триває війна, безглуздо, - депутат Волиньради

Говорити про дострокові вибори, коли триває війна і багато українців покинули свої домівки, безглуздо.

Про це у інтерв'ю заявив голова фракції ВО "Свобода" у Волинській облраді Анатолій Вітів.

Націоналіст розкритикував політиків, які висловлюють бажання провести дострокові вибори.

"Коли я читаю заяви політиків про дострокові вибори, у мене виникає питання: кому це потрібно? Про які вибори може йти мова, коли триває війна, ворог окупував нашу землю, а багато українців виїхали за кордон чи залишили свої домівки. У декого вже немає власного житла. Як ці люди будуть голосувати?

Також політики говорять, що буде дві партії: одна за Зеленського, друга проти. Ті, хто це каже, звісно, бачить себе поруч з Зеленським. Хочу їх засмутити: вони відірвалися від реальності. Після війни це буде зовсім інший Зеленський. Я не політичний прихильник президента. Але він зараз грає у вищій лізі політики поруч з світовими лідерами. А наші українські політики й далі вважають, що президент – маленький слухняний хлопчик, на рейтингу якого можна завести своїх людей у владу".

Голова Волинської "Свободи" також додав, що робити прогнози по рейтингу президента та влади - річ невдячна.

"Прогнози зараз – невдячна справа. Ми не знаємо, який буде рейтинг Зеленського на момент завершення війни. І чим вона взагалі завершиться. Яким перемир’ям і на яких умовах. Навіть Черчилль, який виграв війну, програв вибори у 1945 році".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити