image
 |  153 16 Березня 2024 | 17:49

«Гратися і не боятися»: вихователі з Волині перемогли в конкурсі від ЮНІСЕФ

У Володимирі вихователі закладів дошкільної освіти  разом зі своїми вихованцями долучились до конкурсу «Гратися і не боятися», організатором якого є Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та здобули цінні призи.

Про це інформує сайт громади, - пише ВолиньUA.

Конкурс проводився з метою поширення серед вихователів дошкільних закладів України «Рекомендацій для щоденної підтримки ментального здоров’я дітей «Гратися і не боятися»», розроблених у рамках реалізації проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», який реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Педагоги мають змогу ефективно розвивати навички та вміння у дошкільнят, які сприятимуть підтримці їхнього психічного здоров’я та добробуту.

З 1800 учасників було визначено 200 переможців, що виконали успішно всі умови конкурсу. Серед них педагоги закладів дошкільної освіти: Ірина Коржан (ЗДО № 1 «Дзвіночок»), Оксана Мандзик та Аліна Курбай (ЗДО № 8 «Вишиванка»). Переможці конкурсу, отримали від ЮНІСЕФ розвивально-розважальні набори для щоденних занять з вихованцями.

Вихователі-учасники конкурсу «Гратися і не боятися» Юлія Каблучко та Інесса Корець-Грінберг (ЗДО № 1 «Дзвіночок»), Світлана Полянська та Наталія Бочнюк (ЗДО № 7 «Волиняночка») теж отримають втішні подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську відкрили виставку картин дружин загиблих Героїв

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити