image
 |  0 12 Січня 2019 | 11:05

Гриценку пригадали «позицію страуса» на Майдані та походеньки до московських попів (ВІДЕО)

Після обрання Президента, Анатолій Гриценко виходив на ефіри і розповідав правильні преамбули, але в результаті взяв шлюб у церкві Московського патріархату. А під час Революції Гідності Гриценко, який є полковником, відмовився очолити самооборону Майдану.

Про це в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» на телеканалі ZIK заявив журналіст Роман Реведжук.

За словами пана Реведжука, після того, як в 2014 році обрали Президента, Анатолій Гриценко з явною засмагою виходив на ефіри і розповідав правильні преамбули, а в результаті відомо, що він брав шлюб у церкві Московського патріархату.

«Він міг би бути головнокомандувачем нашої країни. Я не уявляю собі, як це мало би виглядати для суспільства, що Президент взяв шлюб в церкві, яка благословляє російських солдат на війну», – зазначив журналіст.

Окрім цього пан Реведжук зауважив, що Анатолій Гриценко, який є полковником і колишнім міністром оборони, за п'ять років війни так і не потрапив до військкомату.

«Також він відмовився очолити РНБО. А під час Революції Гідності він відмовився очолити самооборону Майдану. Кандидат у Президенти Гриценко, який свого часу в парламенті говорив, що ті політики, які приходять у вишиванках у Верховну Раду – популісти, і що це не правильно. Тобто ми говоримо про безвідповідальність людини перед державою. Таких кандидатів можна багато перелічити», – вважає Реведжук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гриценко заблокував на Фейсбук журналіста через розслідування про його спонсорів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити