image
 |  0 10 Липня 2018 | 14:51

Гройсман із Насаликом вкотре пообіцяли страйкуючим шахтарям гроші

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик вкотре пообіцяли страйкуючим шахтарям гроші.
Про це у Фейсбуці повідомив голова Незалежної профспілки шахтарів Михайло Волинець.
«Мені вдалося поспілкуватися з Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом та міністром енергетики і вугільної промисловості Ігорем Насаликом, які запевнили, що вживається максимум зусиль для погашення заборгованості гірникам державних шахт і вирішення інших питань вугільної галузі, а глава уряду запевнив, що проблеми гірників триматиме під постійним контролем до повного їх вирішення», - йдеться в дописі.

Сьогодні уже втретє за останні два тижні під стінами парламенту в Києві зібралися гірники з усіх вугледобувних регіонів України. Вони вимагають погасити 1,1 млрд грн заборгованості із зарплати, відправити у відставку міністра енергетики Ігоря Насалика та закликати народних депутатів підтримати законопроект №8362 «Про внесення змін до Закону України «Про державний бюджет України на 2018 рік» щодо належного фінансового забезпечення державного сектора вугільної галузі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страйкуючі гірники волинської шахти вийшли на поверхню і пишуть заяви на звільнення

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити