image
 |  4 21 Липня 2021 | 13:46

Громади Камінь-Каширського району отримають фінансову підтримку з обласного екологічного фонду

Ще дві громади Камінь-Каширського району отримають фінансову підтримку з обласного екологічного фонду.

Відповідне рішення прийняла сьогодні, 21 липня, постійна комісія обласної ради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів, - повідомив на своїй сторінці у facebook депутат обласної ради від ВО "Свобода" Олександр Пирожик.

"Нагадаю, що нерозподілений залишок обласного фонду охорони навколишнього природного середовища після прийняття відповідного бюджетного рішення становив 523 тисячі гривень. На засіданні екологічної комісії ми дійшли згоди, що першочергово спрямуємо їх для потреб громад поліських районів Волині, які потерпають від підтоплень. За результатами минулого засідання комісія фінансово підтримала проєкт Сошичненської громади (ремонт Цирської осушувальної системи - в сумі 174 тисячі гривень). А на засіданні сьогодніщньої комісії - ще два проєкти з Камінь-Каширського району, які подали Любешівська селищна рада (на суму 105 тисяч гривень) та Камінь-Каширська міська рада (на суму 195,5 тисячі гривень).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ухвалено новий реєстр Луцької міської територіальної громади

Таким чином, цьогоріч нам вдалося усунути географічний дисбаланс у підтримці проєктів, які фінансуються з обласного екологічного фонду", - написав депутат облради, секретар екологічної комісії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити