image
 |  4 2 Серпня 2019 | 17:53

Хащі наступають на відділення департаменту соцполітики і Луцький центр первинної меддопомоги у районі ЛПЗ (ФОТО)

Хащі наступають на відділення департаменту соцполітики міськради і Луцький центр первинної меддопомоги у мікрорайоні ЛПЗ.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Департамент соцполітики та Луцький центр первинної меддопомоги у мікрорайоні ЛПЗ розташовані у колишньому дитсадку за адресою вулиця Бенделіані,7. Частина території перебуває у вкрай занедбаному стані. Зруйновані пішохідні доріжки, огорожа, занедбана частина приміщень, чагарники та інша рослинність надають місцевості спустошеного вигляду. За кілька метрів від дверей відділення Департаменту соцполітики міської ради починаються суцільні хащі. Також зарості можна побачити за 10 - 15 метрів від Луцького центру первинної медичної допомоги №1. Міська влада спроможна утримувати невеликий острівець цивілізації лише поруч з дверима своїх установ. На більше у неї, схоже немає відповідних ресурсів.

Зазначимо, що цього року проблема розростання заростей у Луцьку дуже актуальна, оскільки комунальні установи фактично бездіють.

Читайте також: Пустовіт не ініціював благоустрій біля будинку відомого луцького скульптора Голованя

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити