image
 |  4 23 Травня 2020 | 07:20

Хотів відкатів з інтернатів: Чиновник із Волинської ОДА – під криміналом

За фактами грубого порушення законодавства про працю поліція Волині розпочала досудове слідство стосовно очільника департаменту соцзахисту населення Волинської ОДА Костянтина Нестеренка.

Нагадаємо, що чиновник із Луганщини проти правно вимагав від директорів інтернатів 90% від їх премій, хотів вручну контролювати тендери, а також тиснув на підлеглих, а одну з них довів до лікарняної палати.

Директори інтернатів виступили зі спільною заявою та звернулися в поліцію. Після оприлюднення цієї інформації Нестеренка відсторонили від займаної посади. Також недовіру керівнику висловили 37 його підлеглих із департаменту соцполітики.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буду унічтожать», - як директор соцзахисту Волинської ОДА спілкується з підлеглими

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини в поліції, за фактом звернення директорів інтернатів внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 172 Кримінального кодексу України (грубе порушення законодавства про працю). Наразі триває досудове слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити