image
 |  22 9 Січня 2023 | 13:49

Ховалася від камер та коментарів: уже 2 роки судять чиновницю Волинської ОДА, яку спіймали на хабарі

Затримати – не значить покарати. Піймати чиновника «на гарячому» - то лише півділа. Довести справу до реального покарання – ось де розгортаються справжні пристрасті. Колишню волинську чиновницю із облдержадміністрації Наталію Остапкович гучно затримували на одержанні хабаря. Покарають ексчиновницю чи виправдають деталі у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, Наталія Остапкович відома своєю корупційною діяльністю і зловживанням службовим становищем. Її підозрюють в упередженому розірванні договорів на перевезення пасажирів, системному лобіюванні окремих перевізників. А 10 березня цього року посадовицю затримали «на гарячому» під час отримання хабаря. Слідчі прокуратури довели, що чиновниця вимагала від приватного підприємця 1 500 доларів за «позитивне вирішення питання», що стосувалось конкурсу на перевезення пасажирів.

Слід зазначити, що тоді Остапкович декларувала житловий будинок у селищі Голоби, площею - майже 60 метрів квадратних, земельну ділянку теж у цьому селищі площею 1,5 гектара.

Дочка пані Наталії Софія має землю у так званому "царському селі" під Луцьком - Боратині, площею 1,6 гектари та житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами 139,5 метрів квадратних.

Отримала Наталія Остапкович 329 800 гривень зарплати, а це більше 27 000 гривень у місяць.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити