image
 |  4 8 Жовтня 2022 | 08:54

Хвостата історія: бійці волинської бригади врятували лисого кота

Бійці 14-ої бригади врятували кота унікальної породи сфінкс, якого знайшли на деокупованій Харківщині.

Історію щасливого порятунку розповіла прес-служба бригади.

Комбат: треба забрати лисого кота...

Пресслужба: що?! (думає - хто у нас "Лисий кіт"?..)

Комбат: лисого кота!..

Німа сцена, зумовлена вербальним непорозумінням і підміною понять.

Методом спроб і помилок удалося з'ясувати, що "Лисий кіт" - це лисий кіт, він же кіт породи сфінкс (не новітня зброя від західних партнерів), який поневірявся в лісі, покинутий, налякий і худючий.

Військовослужбовці підрозділу на деокупованих територіях Харківщини "лисого кота" знайшли, підібрали і годували. Втім, готуючись до руху вперед, не мали можливості його забрати.

Як результат, доля кота виявилася під загрозою.

Втім, проблему хвостатого було розв'язано миттєво: добра дівчина Oxana Ivanets , спецкор Інформагентство АрміяInform, яка на той момент працювала у нашій Князівській бригаді, забрала кота додому, відмила, відгодувала і зуміла організувати співіснування двох "лисих котів" в хаті, адже є щасливою власницею блакитного лисого Йоди.

Фінал: задачу комбата виконано, знайдений "лисий кіт" живе в теплі і добрі, нарешті перестав накидатися на їжу, і готується їхати до нового дому - в родину військовослужбовця нашої Князівської бригади Олега, який його знайшов. На кота вже чекають, заочно люблять, і, напевно, вже придумали ім'я.

Продовження буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє братів із невеликого волинського села захищають Україну від москалів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити