image
 |  4 19 Червня 2018 | 08:36

Викрадення у поліцейського зброї - інсценоване, - поліція Волині

У мережі Інтернет з’явилося відео, де начебто затриманий правоохоронцями зловмисник викрадає в поліцейського предмет, схожий на вогнепальну зброю, та втікає. У головному управлінні Національної поліції у Волинській області належним чином відомості про цю подію зареєстрували та проводять перевірку.
Про це «ВолиньUA» повідомили у прес-службі поліції Волинської області.
Попередньо, поліцейські з’ясували, що вказані події вигадані, а відзняте й розповсюджене в соціальних мережах відео є постановкою однієї зі столичних компаній, котра займається влаштуванням розіграшів на замовлення.
Зйомки відеоматеріалу проводилися в Луцьку в дворі одного із будинків по вулиці Арцеулова. Розіграш замовила матір для сина з нагоди його дня народження. Актори, одягненні в поліцейські однострої, інсценували затримання молодого чоловіка.
Повідомляємо також, що співробітники поліції до проведення зйомок не залучалися.
За підсумками перевірки буде прийняте рішення, згідно з чинним законодавством.
Принагідно зазначаємо, що з 2015 року, від початку створення головного управління Національної поліції у Волинській області, не було зареєстровано жодного випадку втрати його співробітниками табельної вогнепальної зброї.
Окрім того, сьогодні в одній із соціальних мереж з’явилося неправдиве повідомлення про нібито заборону керівництвом Луцького відділу поліції проводити журналістам відеозйомку в холі адмінприміщення цього структурного підрозділу.
Вказана інформація не відповідає дійсності. Разом із тим, повідомляємо, що відомості про конфлікту ситуацію, що виникла ввечері в п’ятницю 15 червня, у відділі поліції між співробітниками управління патрульної поліції у Волинській області та журналістами, належним чином зареєстровані Луцьким відділом поліції, відповідні матеріали скеровані в прокуратуру для проведення перевірки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити