image
 |  9 20 Лютого 2020 | 14:22

Інформаційна спецоперація ЗЕ: коронавірус проти Революції гідності

Сьогодні, 20 лютого, - річниця найбільш масових розстрілів на Майдані, вчинених режимом Януковича. Зло досі непокаране. Але, так виглядає, що сьогодні увага медіа та суспільства буде прикута зовсім до іншого - повернення літака з евакуйованими з китайського міста Ухань.

Для Зеленського і його команди Революція гідності - це щось далеке, чуже, незрозуміле. І влада вже взяла курс на побудову суспільства без жодних світоглядних векторів, де всім "а какая разніца".

Як можна максимально усунути з інформаційного простору тему Революції гідності, нівелювати її значення? Один з варіантів - перебити іншою темою - літаком з епіцентру епідемії коронавірусу, який прибув в Україну. Дату, ймовірно, обрали не випадково: 20 лютого. Інформаційна спецоперація переслідує дві мети: позбавити ЗЕвладу обтяжливої необхідності вдавати з себе прихильників Революції гідності та змістити фокус суспільної уваги у інше русло. Замість того, щоб ставити питання, чому не покарані вбивці Майдану і вимагати зупинити реванш, суспільство буде перейматися зовсім іншим. В тому числі взаємним поборюванням один одного за регіональною та іншими ознаками.

Випадковості у нашому житті бувають. Але не такого масштабу та рівня.

P.S. Держава має піклуватися про своїх громадян в будь-яких куточках планети і не покидати їх напризволяще у біді. Те саме стосується евакуйованих з Китаю. Але замість ефективно, спокійно і розумно виконати цю функцію та забезпечити відповідні заклади для карантину, наша влада вирішила хайпанути на темі. Все, що зараз відбувається - наслідки цього абсурдного бажання.

Петро Герасименко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити