image
 |  4 27 Листопада 2021 | 09:43

Інцидент після прес-марафону: охорона Зеленського збила з ніг журналістку «Прямого» (ВІДЕО)

Охорона президента Володимира Зеленського після закінчення пресмарафону у п'ятницю, 26 листопада, збила з ніг журналістку телеканалу "Прямий" Ганну Дзьобу. Це сталося біля столичного коворкінгу Creative States, де відбувався захід.

Про це повідомляє кореспондент OBOZREVATEL із місця події.

Охорона розштовхала журналістів, які зібралися на чорному виході з будівлі. Коли глава держави виходив із Creative States і прямував до автомобіля у супроводі охорони, на місці спеціально вимкнули світло.

На опублікованих кадрах видно, що охорона грубо витісняла представників ЗМІ, при цьому віддаючи команди російською мовою.

Дівчина впала біля автомобіля і отримала забій руки. Про це в ефірі "Прямого", розповіла кореспондентка “Прямого” Ганна Дзьоба. 

"Ось прохід. Чотири балки. Впродовж нього стояли УДОшники, які попросили журналістів відійти. Десь приблизно метр від них стояли ми. Стояли впродовж цієї лінії. А от за нашою спиною стояла автівка легкова, в яку потім, як я розумію, сів Володимир Зеленський. Сказати стовідсотково, чи був це Володимир Зеленський, на жаль, не можу, з урахуванням того, що коли він проходив, без попередження УДОшники почали блокувати журналістів. І так вийшло, що в моєму випадку мені просто було йти нікуди. І мене представники УДО зіштовхнули на капот автівки, після чого з капоту автівки мене повалили на землю, і колеги вже відтягували мене з-під ніг. Ось так завершилася пресконференція Володимира Зеленського", - розповіла Ганна Дзьоба.

Журналістка розповіла, що наразі разом із представниками УДО очікує на прибуття швидкої допомоги. Травмовану журналістку госпіталізували.

Журналістка спростувала той факт, що її збила машина, як вже почали писати у ЗМІ. Насправді її просто повалили на машину, а вже звідти зіштовхнули на бруківку.

В результаті Дзьоба отримала травму, з урахуванням того, що це не був легкий штовхачок. У неї - забій руки та кров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинському управлінні лісового господарства відмовилися коментувати корупційний скандал

“Як на це реагувати – я не знаю. Адже це вже не вперше ситуація, коли силові структури використовують силу до журналістів і безпосередньо до журналістів “Прямого” каналу”, – зазначила Ганна Дзьоба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 27 листопада. Цей день в історії: установчі збори УАН, президент — Володимир Вернадський, секретар — Агатангел Кримський

Інформацію про те, що охорона застосувала фізичну силу до представників ЗМІ, там назвали "брехнею, що містить ознаки спланованої інформаційної провокації".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити