image
 |  324 9 Травня 2024 | 11:52

Мешканці села Фалемичі скаржаться на жахливу дорогу і безвідповідальність "Пана Курчака" (ФОТО)

Мешканці села Фалемичі, яке розташоване поблизу міста Володимир, нарікають на жахливий стан доріг, соціальну безвідповідальність агрофірми "Пак Курчак" і бездіяльність місцевої влади.

Про це пише ВолиньUA.

Як розповіли місцеві жителі, після будівництва виробничих потужностей представники "Пана Курчака" обіцяли, що капітально відремонтують дорогу, яка з'єднує трасу Володимир - Горохів з селом Фалемичі. Або ж зроблять поточний ремонт усіх вулиць в населеному пункті. Тоді на зустрічі з громадою був присутній В'ячеслав Католик, який запевнив, що контролюватиме виконання бізнесом своїх обіцянок, а місцева влада активно долучиться до належного благоустрою території. Однак, нічого з переліченого не сталося. "Курчак" не виконав публічно взяті на себе зобов'язання. А В'ячеслав Католик не проявив належної ініціативи і бажання проконтролювати дану обіцянку.

Через активний рух вантажівок до агрофірми стан дороги до Фалемич настільки погіршився, що перевізники попередили: з 1 квітня вони не будуть їздити у село. Це змусило місцеву владу заворушитися. Вона знайшла трохи щебеню і підсипала вулиці у селі. Однак, ні про який повноцінний ремонт мова звісно не йдеться. Щебеню не вистачило навіть на відрізок дороги від траси до межі села.

Селяни висловлюють невдоволення місцевою владою на чолі з очільником Зимненської громади В'ячеславом Католиком і щодо інших питань. За словами мешканців, сільський голова давно не приділяє належної уваги благоустрою території, не дбає про освітлення вулиць. По території села і поблизу підприємства "Пан Курчак" бігають зграї агресивних собак, які кидаються на людей, а влада ніяк не реагує. Жителів села обурює той факт, що територія громади, яка знаходиться поруч з районним центром, перебуває в такому занедбаному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині біля стели загиблим Героям зникають квіти (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити