image
 |  4 22 Січня 2021 | 19:01

Інцидент на Водохреще: повідомили про стан 10-річного лучанина

10-річного хлопчика, якому на Центральному пляжі Луцька стало зле після занурення у крижану воду, виписали із лікарні додому.

Про це у коментарі ВолиньPost повідомив заступник генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігор Дородних.

Нагадаємо, інцидент стався цьогоріч на Водохреще.

Медики "швидкої" розповіли, що дитина на пляжі біля річки Стир була з сім'єю. Коли хлопчик виходив із води, то втратив свідомість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата Волинської облради судитимуть через обвинувачення в корупції

Станом на 20 січня педіатр обласної дитячої лікарні Лариса Видиборець повідомляла, що дитина почувається добре та скарг на самопочуття немає. Зі слів лікарки, при зануренні в холодну воду у хлопчика стався судинний спазм.

"Занурення в крижану воду – досить сильний стрес для організму, бо йде викид адреналіну, що призводить до прискорення серцебиття. Може бути і раптова зупинка серця, і всіх життєво-важливих функцій, тож є ймовірність отримати клінічну смерть", – зауважила лікар-педіатр.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити