image
 |  0 19 Квітня 2019 | 15:47

Ішов 3 день: скільки уже «заробили» луцькі інспектори з паркування (ФОТО)

За перші два дні роботи інспекторів з паркування у місті Луцьку було винесено 61 постанову по справах про адміністративні правопорушення на суму – 19 635 гривень.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Інспектори зосередили свою роботу в центральній частині міста, а саме на вулицях: Богдана Хмельницького, Станіславського, Ковельська, Глушець, Кривий Вал, Градний узвіз, Волі, Винниченка, Братковського, Лесі Українки, Іови Кондзелевича, Сенаторки Левчаківської.

Порушували в основному частини 1 та 3 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил зупинки, стоянки транспортних засобів).

Нагадуємо, що за порушення частини 1 статті 122 КУпАП передбачена відповідальність у вигляді штрафу в розмірі 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (255 грн.), а за порушення частини 3 статті 122 КУпАП - штраф в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 грн.).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На одній із вулиць Луцька автомобіль «ліг» на бік (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити