image
 |  2 2 Квітня 2021 | 12:55

Історичні вулиці Луцька потребують уваги міської влади, - депутат

У заповіднику «Старий Луцьк» просять відновити зруйновану столітню шашку Трилінку.

Про це у соцмережі Фейсбук пише депутат від фракції ВО «Свобода» Андрій Білан.

Як розповідає народний обранець, вулиці історичного Луцька потребують щорічного догляду та комплексного підходу у ремонті вулиць, дворів та фасадів будинків.

«Минулого року проводились поточні ремонти дорожнього покриття вулиці Братковського – мощення шашки Трилінки та частково Замкової площі. Цього року із впливом погодних умов появились нові місця руйнації історичної шашки Трилінки. При активному русі транспорту продовжує знищуватися сусідня бруківка, яка поки що є цілою. Також в жахливому стані перебувають пішохідні тротуари та маленькі вулички, які також потребують поточного ремонту», - розповідає Андрій Білан.

Вирішити дану проблему можна, якщо влада Луцька приділятиму більше уваги історичній частині міста та належно фінансуватиме проведення ремонтів.

«Все це можна вирішувати в комплексі, гадаю, що для Старого міста потрібна програма, яка дозволить щорічно виконувати ремонти вулиць, дворів та будинків», - йдеться у дописі.

Депутат просить мерію Луцька провести поточний ремонт вулиць Братковського та Драгоманова.

Нагадаємо, що поточний ремонт вулиці Братковського і Замкової площі проводила фірма  ТзОВ «МІЛАНАБУД», яка сьогодні здійснює ремонт вулиці Богдана Хмельницького. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку фірма через суд просить надати оренду землі під будівництво офісу

     

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити