image
 |  0 4 Жовтня 2022 | 16:16

Італія заморозила нерухомість двох російських олігархів

Італія у понеділок заморозила об'єкти нерухомості, що належать двом російським олігархам - вони розташовані на розкішному морському курорті Портофіно, у Сірміоні на озері Гарда та в Римі.

Про це агентство Reuters проінформували джерела, пише "Європейська правда".

Поліція Guardia di Finanza заморозила віллу Альтакьяра, особняк із парком на мисі Портофіно на березі Лігурійського моря, а також майно та автомобіль у Римі у Едуарда Худайнатова, колишнього глави російського енергетичного гіганта "Роснефть".

Одне з джерел повідомило, що Худайнатов був внесений до чорного списку санкцій ЄС після вторгнення Москви в Україну - його активи вартують близько 57 мільйонів євро.

У травні італійська поліція заморозила розкішну яхту вартістю близько 700 мільйонів доларів, яка, як вважається, належала Худайнатову.

У рамках окремої операції поліція заморозила нерухомість у Сірміоні, місті на озері Гарда на північному сході Італії вартістю понад 15 мільйонів євро. Одне з джерел повідомило, що вона належить Григорію Берьозкіну, голові правління російської групи прямих інвестицій "Есн".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити