image
 |  2 12 Серпня 2019 | 17:13

Іваничівщина: працівники Павлівської ОТГ навчалися надавати адмінпослуги

Працівники Павлівської ОТГ, що в Іваничівському районі, пройшли навчання завдяки програмі "U-LEAD з Європою". Протягом липня вони брали участь у тренінгах, які були проведені тренерами програми "U-LEAD з Європою" і спрямовані на покращення надання адміністративних послуг.

Про це інформує сайт Павлівської ОТГ. 

Тренінги складались з 5 модулів, де обговорювались питання щодо організації якісного та швидкого надання адміністративних послуг, вміння та навички роботи адміністраторів та суб'єктів надання послуг. Багато корисної інформації почерпнули у сфері реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання, реєстрації нерухомого майна та бізнесу та багато іншого.Особливо корисним був тренінг психологічного характеру: подолання стресових ситуацій, вирішення конфліктних та незрозумілих суперечок, взаєморозуміння в колективі та за межами. Навчання проходили у вигляді діалогу, практичних занять і роботи в групах та командах. Всі працівники дуже активно брали участь, задавали питання та висловлювали свою думку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Іваничівщині відсвяткували 520 років від дня заснування

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити