image
 |  2 12 Серпня 2019 | 12:14

У селі на Іваничівщині відсвяткували 520 років від дня заснування

У неділю, 11 серпня, у Древинях, що на Іваничівщині, відзначали 520-річчя з часу заснування. Тут радо зустрічали гостей – від малого до великого.

Про йдеться у повідомленні на сторінці Іваничівської селищної ради у Фейсбук. 

Свято розпочалося із товаристської зустрічі з футболу та змагань із настільного тенісу.

Діти розважалися на дитячому майданчику, а аматорські колективи громади вітали земляків піснями, музичними композиціями.

З вітаннями до жителів села звернулися селищний голова Федір Войтюк та виконуюча обов’язки старости старости сіл Мишів, Древині, Іванівка та Лугове Галина Романюк. Висловивши землякам вдячність за працю, любов до землі, участь у становленні і розбудові рідного села, очільники громади побажали всім миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій, а селу — процвітання та стабільного розвитку.

За вагомий особистий внесок у розвиток села, сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди дня села Древині листами вдячності були нагородженні мешканці села, які активно працювали на благо своєї маленької батьківщини Ольга Червінська та Микола Душний, народні умільці села Валентина Протопоп та Віктор Волинець. Не залишилися без уваги - найстарша жителька села Лідія Друць, наймолодше немовля Нікіта Кошлатий, найстарша подружня пара Ольга та Олександр Дячуки, наймолодша подружня пара Юлія та Андрій Кравченки. Від селищної ради вручені всім різноманітні подарунки. Також ведуча заходу Сніжана Гавриленко звернулася із словами подяки до жителів села Древині – учасників АТО та багатодітних матерів.

Емоцій на святі не бракувало. Цікавим і нетрадиційним був конкурс «Кращий дерун», у якому почесне перше місце посіла господиня Тетяна Кравець.

Свято закінчилося, але цей день запам’ятається усім присутнім надовго, бо був сповнений гарним настроєм та позитивними емоціями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іваничівщина: у Литовезькій ОТГ оголошено конкурс місцевих ініціатив “Громада та влада”

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити