image
 |  29 30 Травня 2018 | 13:00

Іваничівщина: за вихідні пляж Павлівського озера перетворився на смітник

Пляж славнозвісного озера в селі Павлівка Іваничівського району за спекотні вихідні відпочивальники перетворили на смітник. Не так давно на території зявилися платні альтанки та торговельні кіоски. Саме біля них і утворюються найбільші скупчення сміття.
Про це інформує «ВолиньUA».
На таку свинську поведінку відпочивальників почали скаржитися у Фейсбук. Зокрема, Вікторія Кравчук написала:
«ЧИСТО не там де ПРИБИРАЮТЬ, ЧИСТО там, де не смітять. Люди, вчора пережила дві емоції, як попала на Павлівське озеро, одна, звичайно, позитивна, бо почався сезон купання, а друга......, шкода,що ми УКРАЇНЦІ, які мали б любити свою землю, робим така чудо з неї, ДЕ елементарна культура. Звертаюсь до тих, хто до побачиного мною “відпочивав” на пляжі, чи вам не соромно в такому ж гадюшнику на слідуючий раз ви будете відпочивати ви, і ваші діти будуть по тому смітті ходити, причому сміттєві пакети є, не знаю правда, коли вони з'явились, але частина сміття горить у вогні, а решту можна і додому донести, бережіть природу , шануйте близьких»

Нагадаємо, перед початком купального сезону працівники Павлівської сільської ради повністю очистили пляж від сміття, аби людям було приємно тут проводити свій час.
Читайте також: Вода в Турії, Стиру та Лузі не відповідає санітарно-гігієнічним нормативам

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити