image
 |  5 21 Грудня 2018 | 12:33

Іваничівська районна рада відправила у відставку голову РДА

Іваничівська районна рада на Волині двома третинами голосів висловила недовіру голові районної державної адміністрації Лілії Кревській.

Це сталося сьогодні, 21 грудня, під час чергової сесії Іваничівської районної ради, яку очолює свободівець Андрій Бадзюнь.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Внести питання про висловлення недовіри голові Іваничівської райдержадміністрації Лілії Кревській ініціював депутат Павло Семенюк. У виступі він чітко окреслив завдання, з якими не справилася людина президента - голова РДА Лілія Кревська. Зокрема, йшлося про відсутність ремонту доріг, а на сьогодні - неналежне їх очищення від снігу і посипання піском. У район не залучений жодний інвестор, а установи районного рівня після створення ОТГ не забезпечені зарплатою і стоять перед загрозою закриття.

Депутат Сергій Недбайло зазначив, що голова РДА постійно приписує собі чужі заслуги. Ремонти закладів освіти, які роблять громади, досягнення місцевих підприємств, які вже роками показують високі результати.

Головуючий на сесії свободівець Андрій Бадзюнь вніс питання на таємне голосування. Бюлетені для таємного голосування отримали 26 із 27-и присутніх на сесії депутатів.

Шляхом таємного голосування висловлення недовіри голові РДА підтримали 25 депутатів, що є 2/3 від загальної кількості депутатського корпусу.

«ВолиньUA» нагадує, що недовіру голові РДА Лілії Кревській Іваничівська районна рада висловлює вже вдруге. Вперше це сталося ще навесні цього року. Однак, попри запевнення новопризначеного на той час голови Волинської ОДА Олександра Савченка, що він готовий звільнити відставленого голову Іваничівської РДА, Лілія Кревська й надалі залишилася працювати на посаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Савченко готовий звільнити голову Іваничівської РДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити