image
 |  2 4 Квітня 2019 | 16:13

Кабмін замовив рекламу у чотирьох волинських ЗМІ та у фірми екс-регіонала

Кабмін замовив рекламу на вулицях та у ЗМІ за 16 мільйонів: найдорожча – в газеті Ахметова

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 11 і 21 березня за результатами тендерів уклав три угоди про рекламні послуги на загальну суму 16,46 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро», - повідомляють «Наші гроші».

ТОВ «РТМ-Україна» за 13,39 млн грн. замовили створення, розповсюдження та демонстрування інформаційної продукції, тобто зовнішню рекламу на різних носіях.

Розміщення реклами на щитах чи призмах коштує 2 000-8 800 грн., на скролах – 4 160-16 000 грн., на сітілайтах – 1 440-5 530 грн., на цифрових відеоекранах – 2 560-6 120 грн.

Кабмін замовив розміщення реклами на чотири місяці, з 1 квітня по 31 липня 2019 року.

У Луцьку розміщення на щитах чи призмах вартує 3 160 грн. у місяць. В місті Луцьку ТОВ «РТМ-Україна» має 80 рекламних щитів, загальна сума реклами становить 252 800 гривень.

Компанія «РТМ-Україна» заснована в 2001 році. Є одним з активів народного депутата України IV- VII скликань бізнесмена Миколи Баграєва. У різний час Баграєв підтримував Леоніда Кучму, Юлію Тимошенко і «Партію регіонів».

В Україні Микола Баграєв відомий у медіасферах і шоу-бізнесі. Засновник групи компаній, що представляють на медіаринку України музичні телеканали М1, М2; групу «ТАВР Медіа», в яку входять: Русское Радио Україна, Хіт FM, Kiss FM, Радіо ROKS, Радіо Мелодія, Радіо Relax.

Перемогу в тендері на розміщення реклами в друкованих ЗМІ та інтернет-виданнях отримала компанія «Медіа Хаб» Михайла, Романа, Галини та Юрія Пересуньків замовили розміщення інформаційної продукції у засобах масової інформації на 3,07 млн гривень. 

Медіа-плани передбачають по сім виходів у кожному ЗМІ, крім газети «Сегодня» Ріната Ахметова, де їх буде п’ять. Один вихід рекламного блоку в друкованих ЗМІ коштує 6 360 грн., за винятком «Сегодня», розміщення у якій на 40% дорожче – 8 904 грн. Один вихід рекламного блоку обсягом 3-5 тис знаків у Інтернет-виданнях коштує 3 120 грн.

Чотири волинські видання будуть розміщувати інформаційну продукцію, це газета «Волинь-нова», «Вісник+К», інтернет видання «Волинські новини» та «ВолиньPost».

Згідно з медіа-планом розміщення інформаційної продукції в друкованих ЗМІ:

«Волинь-нова» формат А2, чорнобілий формат, рекламний блок, всього за 7 виходів в четвергові дні виходу редакція газети отримає 44 520 гривень.

«Вісник+К» формат А3, чорнобілий рекламний блок, 7 виходів у четвергових номерах коштує 44 520 гривень.

Інтернет видання:

«Волинські новини» та «ВолиньPost» розміщення рекламного блоку від 3 до 5 тисяч знаків, за 7 виходів вартість складає 21 840 гривень, тобто за 1 вихід -3 120 гривень.

На тендері щодо реклами в Інтернет-ЗМІ ФОП Петренко Іван Миколайович пропонував дещо нижчу від «Медіа Хабу» ціну. Однак його відхилили за один лист-відгук від клієнта, якому надавались аналогічні послуги, замість листів-відгуків, як того вимагала тендерна документація. Також він не надав довільні довідки про відсутність підстав за п. 1, 7, 9 ч. 1 ст. 17 та відповідність вимогам до предмета закупівлі. Підприємець скаржився замовнику, вважаючи, що відхилення незаконне і має бути скасоване, але той не задовольнив вимогу.

Також за рекламу в ЗМІ боролись ФОП Побережник Сергій Анатолійович, ТОВ «Адаптив Маркетинг Інновейшенз», ТОВ «Медіа Партнерство Баінг» і ТОВ «Магонова і партнери».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити