image
 |  2 11 Лютого 2020 | 19:47

«Какая разніца»: Для вивчення польської мови у львівській мерії Садовий найняв росіян

Львівська міська рада замовила для своїх працівників курси з вивчення іноземних мов у київської фірми з російськими власниками. Вартість замовлення – 109 000 гривень.

Управління персоналом Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на курси із вивчення іноземних мов, які переможець тендеру має здійснювати до 20 грудня 2020 року, – пишуть “Варіанти“.

Аукціон стартував 30 січня, участь у ньому взяли ТОВ “Транслінк-Освіта” та ФОП “Сушко Оксана Олександрівна”. Переможцем обрали ТОВ “Транслінк-Освіта” із ціною у 109 910 гривень.

Закупівля складається із трьох лотів:

– курс із вивчення англійської мови вартістю 67 200 грн, що включає у себе проведення 336 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 62 966,40 грн);

– курс із вивчення польської мови вартістю 31 680 грн, що включає у себе проведення 144 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 29 664 грн);

– курс із вивчення німецької мови вартістю 21 120 грн, що включає у себе проведення 96 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 17 280 грн).

Переможець тендеру має провести тестування для визначення рівня володіння англійською, польською та німецькою мовами посадових осіб, депутатів і помічників-консультантів депутатів, працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці зацікавилися оборудками Садового та путінського олігарха

Курси проводитимуть у групах, до складу яких входитимуть від 7 до 10 осіб, а після завершення навчання має відбутися оцінювання та видача сертифікатів усім членам групи.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Транслінк-Освіта" зареєстроване з 2016 року у Києві, займається наданням послуг перекладу і інших видів освіти. Власниками підприємства є Максим Герін (мешканець Миколаєва), Олексій Герін (мешканець Москви, Росія), приватна установа додаткової освіти "Транслінк-Освіта" (Москва, Росія). Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 500 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кричали «J***ć Ukraińców»: у Польщі жорстоко побили групу молодих людей, які розмовляли російською

Нагадаємо, у 2015 році говорили про те, що знання англійської мови буде обов'язковим критерієм при прийомі на державну службу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити