image
 |  18 16 Липня 2020 | 21:16

Карантинні послаблення: куди тепер можна доїхати з Луцької автостанції? (ФОТО, ВІДЕО)

З 16 липня на Волині відновили рух міжрегіональних, міжнародних, міжміських та приміських автобусів, до цього вони курсували в межах області, - розповів старший диспетчер Луцької автостанції №1 Віталій Бондарчук.

Нині квитки продають в усіх напрямках, але ще не всі перевізники знають про карантинні послаблення, тому повного відновлення руху автобусів на автостанції Луцька чекають вже з понеділка, - розповіла Суспільному диспетчер Тетяна Єленіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волинській області послабили карантин, попри рекомендації МОЗ

Станом на 10:00 черг біля кас із квитками не було. Їх на автовокзалі три.

"Люди хочуть їхати в міжобласні рейси, а вони відкрилися буквально на днях. Ще вони не привикли, не знають, що рейси відкриті, що відновили", - каже касирка Тетяна Боярчук.

Старший диспетчер автостанції Віталій Бондарчук розповів: за час карантину пасажиропотік знизився на 60%. До карантину щодня обслуговували до 700 рейсів. Водій автобуса Луцьк-Дубно Володимир Середа розповів, що за цим маршрутом не їздив від моменту запровадження карантину в березні.

"Ніхто ж не платив нічого, сиділи. З середини березня 4 місяці", - каже водій, сьогодні він віз всього 5 пасажирів.

Попри послаблення карантину на автостанції наголошують, протиепідемічних правил ніхто не скасовував. Водіїв та пасажирів просять одягати маски. У приміщенні автостанції відкрили тільки один вхід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється, - перший заступник голови облради Поліщук

Нагадаємо, рішення про послаблення карантину та відновлення пасажирського сполучення учора ухвалили на регіональній комісії ТЕБ і НС.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити