image
 |  5 16 Липня 2020 | 15:43

Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється, - перший заступник голови облради Поліщук

Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється, набуваючи гротескних та комічних форм.

Таку думку висловив перший затупник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (фракція ВО "Свобода") на сторінці у соцмережі facebook.

"Сьогодні з сайту Волинської ОДА з подивом дізнався, що 14 липня я взяв участь у роботі комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. Ця інформація абсолютно не відповідає дійсності та є проявом хаосу у роботі обласної адміністрації.

Цій події передувала низка дивних речей. Спочатку мене несподівано запросили на комісію по телефону. Це викликало здивування, оскільки ніхто мене не призначав до її складу. Але я все-таки вирішив завітати на засідання техногенної комісії і на місці з'ясувати, що відбувається. Чиновник, який здійснював реєстрацію учасників, був солідарним зі мною та висловив здивування, що мене запросили на цю комісію, оскільки я не є її членом. Я подумав, що управлінське непорозуміння ЗЕадміністрації на цьому вичерпалося. Але не так сталося як гадалося. І ось тепер я змушений читати текст про мою участь у роботі комісії, членом якої не є і на засіданні якої я не був присутній. Не знаю, чого ще можна очікувати від команди Погуляйка. Не здивуюся, якщо одного разу мою посаду першого заступника голови Волинської обласної ради сплутають з посадою першого заступника голови Волинської ОДА", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська «Свобода» – на захисті української мови під стінами парламенту (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити