image
 |  2 19 Червня 2023 | 16:46

Карпуса звинуватили в невиконанні рішення депутатів – не хоче демонтувати радянське панно

Голова ГО "Україна + Польща" Анатолій Бідзюра звинуватив мера Нововолинська Бориса Карпуса в невиконанні рішення депутатів щодо демонтажу радянського панно на будівлі в центрі міста.

Допис Анатолій Бідзюра опублікував в групі Типовий Нововолинськ.

ЧОМУ НЕ ВИКОНУЄТЕ РІШЕННЯ СЕСІЇ ДЕПУТАТІВ НОВОВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКРАДИ, ПАНЕ ЧИ ТОВАРИШУ Б.КАРПУС?

Хто чи що вас знову, в черговий раз, перелякало? Існує рішення сесії, є гарантійний лист від вашого заступника М. Пасевича про ліквідацію радянських мозаїчних панно в Нововолинську.

Відразу ж попереджу: добром це, під час жорстокої війни з Росією, коли на фронтах гинуть наші найкращі люди від рук тих, що насаджували і впроваджували в Україні саме такі сталінські "цінності", в тім числі й в Нововолинську, не закінчиться.

Громадська організація "Україна + Польща" дає час міському голові Нововолинська порозміркувати над власними діями та своїх найближчих підлеглих і наважитися на особисте волевиявлення, яке має бути достойним українського керівника з патріотичною позицією під час воєнних дій за Незалежність та територіальну цілісність Української Держави й її героїчного Народу.

ГО "УкрПоль" попереджає мера м. Нововолинська, про ймовірні некомпетентність, фахову недбалість, порушення професйної етики, перевищення службових повноважень у плані виконання колективних рішень органів місцевої влади і, можливо, часткову чи повну невідповідність займаній посаді.

ГО "Україна + Польща", у зв'язку з можливою бездіяльністю найвищої посадової особи місцевого самоварядування Нововолинської ОТГ, змушена заявити: згідно з рішенням сесії депутатів від 03 листопада 2022 року № 16\37, вітчизняного законодавства та офіційного листа за підписом заступника міського голови Миколи Пасевича № 02-72\65 від 23. 11. 2022 року, радянські мозаїчні панно на майдані Незалежності в м. Нововолинську повинні бути демонтовані в термін до 01 вересня 2023 року.

Офіційні документи рішень НВ ОМС, додаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карпус в час війни хоче купити ескаватор за 1 мільйон гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити