image
 |  0 10 Січня 2019 | 19:28

Керівник Донецького облавтодору «погорів» на вимаганні коштів

Прокуратура Київської області разом із УЗЕ ДЗЕ в Полтавській області піймала керівника дочірнього підприємства "Донецький облавтодор" Ігоря Закутаєва на вимаганні та отриманні 300 тисяч гривень. 

Про це 10 січня повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко у Facebook. 

За словами Луценка, правоохоронці задокументували протиправну діяльність Закутаєва, який в групі з юристом цього ДП, вимагав і отримав 300 тисяч гривень. 

У прокуратурі Київської області повідомили, що керівник ДП та юрист вимагали від комерційної структури хабар за оплату поставлених нафтопродуктів.  

"Перші "транші" неправомірної вигоди в розмірі 100 та 50 тисяч гривень відповідно зловмисники уже отримали попередньо", - додали у відомстві. 

У четвер після одержання решти хабара в розмірі 150 тисяч гривень їх затримали. 

Відзначається, що після проведення слідчих дій вирішиться питання щодо повідомлення особам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст.368 КК України (одержання хабара) та обрання для них запобіжних заходів. 

У липні 2018 року стало відомо, що Луганський автодор виділив на ремонт доріг на окупованій частині області майже 18 мільйонів гривень, але втручання активістів змусило службу передумати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині на хабарі «погорів» сільський голова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити