image
 |  5 22 Січня 2020 | 11:25

Керівник осередку Соціалістичної партії Волині може стати заступником голови Волинської ОДА

Голова Волинської обласної партійної організації Соціалістичної партії України Анатолій Костик може стати заступником очільника Волинської ОДА Юрія Погуляйка.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

22 грудня 2019 року Анатолій Костик подав декларацію в якості кандидата на посаду заступника голови Волинської ОДА.

На сайті Соціалістичної партії України Анатолій Костик зазначений як голова Волинської обласної організації СПУ. Також його ж прізвище та ініціали фігурують у Реєстрі структурних утворень політичних партій, зареєстрованих Головним територіальним управліннями юстиції у Волинській області.

Соціалістична партія України відома тим, що її колишнім керівником був Ілля Кива, який зараз є народним депутатом від проросійської «Опозиційної платформи – за життя». Сам Ілля Кива зазначав, що його участь в «Опозиційній платформі - За життя» дозволить СПУ отримати представництво в парламенті.

Нагадаємо, що Юрій Погуляйко був призначений на посаду голови Волинської ОДА на початку грудня президентом Володимиром Зеленським. Хоча пройшло вже чимало часу, але поки що новий очільник обласної державної адміністрації не демонструє ознак активної діяльності.

Читайте також: Обіцяні Прем’єром перевірки лісорубок на Волині: чи виженуть нарешті Кватирка?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити