image
 |  2 5 Жовтня 2022 | 15:39

Керівництво Підгайцівської громади в розпал війни виписало собі по 40 тис грн матеріальної допомоги

Керівництво Підгайцівської громади виписало собі по 40 тис грн матеріальної допомоги в розпал війни, в той час як працівники шкіл і дитсадків залишилися без премій і доплат.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" розповів голова фракції ВО "Свобода" у Підгайцівській сільраді Тарас Столярчук.

Депутат сільради висловив своє обурення поведінкою топ-менеджменту громади.

"У нас голова і його заступники у розпал війни виписали собі матеріальної допомоги по 40-60 тисяч гривень. При чому Олександр Бляшук умудрився отримати матеріальну допомогу два рази. У керівництва громади і так високі зарплати у кілька десятків тисяч гривень та гарні премії. Але їм і цього виявилося замало. Вирішили собі оформити матеріальну допомогу. Ще й під час війни. У мене питання: вони що важко хворі чи жебраки, що виписують собі допомогу? Навіщо їм ця допомога? Щоб компенсувати падіння курсу гривні? Чи з'їздити оздоровитися на тропічні острови? Полоненому з Маріуполя виділили на лікування тільки 20 тисяч гривень. Вчителям та бюджетникам зрізали премії і надбавки. Але себе коханих не обділили. Невже очільники Підгайцівської сільради самі бідні люди, що виписують собі матеріальні допомоги?" - зазначив Тарас Столярчук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити