image
 |  11 27 Вересня 2021 | 17:22

Кількість звернень до Луцького ЦНАПу за рік зросла на 30 тисяч

У першому півріччі 2021 року до Луцького ЦНАПу звернулися 128 354 суб’єкта звернень, тоді як за аналогічний період минулого року - 98315.

Про це йде мова у інформаційному звіті про роботу ЦНАПу за перше півріччя поточного року.

Впродовж 2021 року пандемія короновірусу внесла певні корективи в роботу ЦНАП, однак Департамент не припинив прийом відвідувачів, а забезпечував надання послуг в умовах карантину. За перше півріччя цього року кількість послуг, що надаються через ЦНАП міста Луцька знову зросла і становила на 1 липня цього року 500 адміністративних послуг (станом на 01.07.2020 - 457).

Враховуючи збільшення переліку послуг, умови роботи в період пандемії та розширення меж громади, навантаження на адміністраторів зросло, особливо в частині телефонного та безпосереднього консультування, надання роз’яснень щодо необхідних переліків документів для отримання адміністративних послуг.

Також відповідно до законодавства адміністратор тепер власноруч заповнює електронний формуляр заяви та роздруковує для ознайомлення та підпису замовнику, це значно скоротило час обслуговування відвідувачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку через аукціон шукають орендаря приміщення (ФОТО)

Нововведенням у 2021 році стало:

- створення віддалених робочих місць департаменту ЦНАП та їх функціонування;

- запровадження онлайн-прийому громадян з особистих питань міським головою;

- робота контакт-центру з мобільним додатком та порталом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити