image
 |  2 19 Вересня 2019 | 09:44

Клоуни при владі шукають нові лазівки не для перемоги, а для капітуляції, - Анатолій Вітів

Українське МЗС за президентства Зеленського перетворюється у філіал з капітуляції. Формула Штанмайєра насправді є формулою Путіна.

Про це заявив на своїй сторінці у facebook голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

Лише дурень може не розуміти, які ризики вона несе для України у випадку реалізації. Я розумію, чому на ній наполягає Росія - вона завжди мріяла перетворити Україну у свою колонію. Але коли український міністр закордонних справ Вадим Пристайко говорить, що вже погодився на цю формулу, виникає питання: він міністр якої держави? Чи це засланий з Москви козачок? Або просто корисний ідіот. За такі бездарні заяви головного дипломата потрібно негайно звільнити з посади глави МЗС. Якщо Вадим Пристайко, якому кілька днів тому вже приверзлося примирення з Росією, увірував у формулу Штанмайєра, то це пропащий міністр. Міністр, який занапастить країну, бо не здатний відстоювати національні інтереси. Схоже, ця місія знову ляже на активне українське суспільство.

Нещодавно українське суспільство з обуренням сприйняло інформацію про готовність влади здати український суверенітет під виглядом формули Штанмайєра. Але Зеленський і його слуги не заспокоїлися. Клоуни при владі вперто гнуть своє і шукають нові лазівки не для перемоги, а для капітуляції. Тому далі буде...

Читайте також: Зеленський – не та людина, для якої українські інтереси – понад усе

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити