image
 |  4 17 Вересня 2019 | 09:28

Зеленський – не та людина, для якої українські інтереси – понад усе

Зеленський і «слуги народу» нав’язують Україні капітуляцію перед агресором. Роблять це хитро та підступно, маніпулюючи тезами про мир та порозуміння з Москвою. Граючи на емоціях та почуттях мас, які втомилися від війни. Користуючись наївністю і простодушністю народу, який довірив їм свою долю та майбутнє.

Зеленський ніколи не приховував свого бажання капітулювати. Малоросійська сутність особи, яка на сцені називала Україну повією, нікуди не зникла після того, як вона переїхала в Офіс Президента. Звідси постійне прагнення Зеленського применшити злочини Кремля. Його бажання домовитися про мир за будь-яку ціну. Його хворобливий потяг до розмов з Путіним, запобігливість перед господарем Кремля.

Влада через олігархічні телеканали намагається сформувати у свідомості українців паралельну реальність. В ній немає місця війні. Немає Росії, яка окупувала частину нашої території. Те, що російські найманці щодня здійснюють обстріли українських позицій, вже нікого не турбує. Те, що щодня у нас нові загиблі та поранені, сприймається як щось чуже і далеке. Смерть наших воїнів не може заважати Зеленському у його прагненні до примирення з агресором, – ось суть інформаційної політики «Слуг народу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Майже дійшли до Росії»: Портников забив на сполох через узурпацію влади Зеленським

Поспіх Зеленського на шляху до капітуляції настільки відчутний, що його помітили за кордоном. Друзі Росії в Європі – Франція і Німеччина, - були б дуже щасливі зняти санкції з агресора та змусити Україну погодитися на умови Путіна. Раніше їм це не дуже вдавалося. Але прихід Зеленського до влади відкрив нові можливості.

Раптово з політичного небуття на світ з’являється формула Штанмайєра – формула української поразки на Донбасі. Витяг її на світ божий сам Зеленський. 12 вересня він заявив, що на зустрічі у Парижі будуть обговорювати саме цю формулу. Глава українського МЗС Вадим Пристайко теж пройнявся ентузіазмом президента та повідомив про тенденцію до потепління і примирення з Росією. А ще – про велике бажання провести у квітні 2020 року спільні місцеві вибори з ДНР та ЛНР по всій державі. До здачі України залишався лише один крок.

Не маю сумніву, що Зеленський погодився би на план Путіна, з яким у нього складаються досить теплі стосунки. І тоді б ми отримали вибори на Донбасі без виведення звідти російських військ з подальшим закріпленням автономії ДНР і ЛНР у Конституції. Троянський кінь у вигляді російських республік в складі України, утримуваний за рахунок нашого бюджету та контрольований з Москви, – таким є план Путіна. А далі – повернення України в російську орбіту і капітуляція. І тут в гру вступили інші сили – США. Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор заявив, що вибори на Донбасі можливі лише після виведення звідти російських окупаційних військ та встановлення контролю над кордоном з Росією.

Ця заява стала холодним душем для української влади, готової до капітуляції. Тон Зеленського та його команди змінився. Намагаючись приховати бажання здати національні інтереси, спікери «Слуг народу» почали повторювати тези американців. «Мюнхенська змова» вересня 2019 року проти України, яка мала відбутися у Парижі вже цими днями, поки що відкладена. Але не знята з порядку денного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Гончарука - це всього лише картинка для наївних виборців, - Анатолій Вітів

Уже зрозуміло, що Зеленський – зовсім не та людина, для якої українські інтереси –  понад усе. Навпаки, це особа, яка відчуває дивну прихильність до «русского міра». І він буде маніпулювати суспільною свідомістю. Розказувати про мир на фоні військових дій і заборони для українців відкривати вогонь у відповідь. Спекулювати на темі примирення з ворогом ціною втрати території і незалежності. Називати своїх опонентів противниками миру. Забігаючи наперед, хочу сказати усім, хто так хоче миру з Москвою ціною руйнації українського суверенітету та капітуляції: втомилися від війни – відпочините в окупації.

Анатолій Вітів,

голова Волинської «Свободи»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Волиньраді відзначили капеланів-добровольців (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити