image
 |  2 3 Вересня 2019 | 19:08

Книголюбам Волині: топ-5 книг для вересневих вечорів

Літо промайнуло, забравши з собою свою чарівну звабу. Час збирати врожай та ловити останню сонячну привабливість, чаруватися нею та наповнювати серце прекрасним присмаком вчорашнього тепла.

Наше видання підготувало для Вас, топ-5 книг, з якими вересень буде наповнений радісним змістом і зігріватиме, навіть коли дощ стукатиме у віконце... 

"Багряний колір вічності" Наталія Гурницька 

Львів чарівний завжди. Навіть пригоди у цьому місті здаються особливішими...У Львові сучасному, Львові передвоєнному і Львові часів Другої світової війни відбуваються драматичні події, народжуються родинні таємниці й перетинаються долі героїв цього роману. Ірена — юна наївна гімназистка із заможної родини. Доля дарує їй трагічне кохання, яке вривається в її спокійне життя вихором перших глибоких почуттів, сильних емоцій та чуттєвих насолод. Життя кидає Ірену в лихоліття війни, жорна сталінських репресій і на заслання в Казахстан. Яку ціну доведеться заплатити дівчині за своє щастя та любов? Чи зуміє вона вистояти, не зламатися і зберегти у собі світло добра й любові? 

"Іван Сила на острові щастя" Олександр Гаврош

«Іван Сила на острові Щастя» — повість про нові пригоди відомого силача та його друзів. На цей раз вони потрапляють на невідомий острів серед океану, де мешкають дивні тубільці. Книжка Олександра Гавроша сповнена гумору та карколомного сюжету.

"Доторк" Деніел Кіз 

Вони не хотіли завдати комусь шкоди. Вони не злочинці і не вбивці. Вони просто хороші люди, з якими трапилося багато поганого. Однак ніхто не вірить. Тепер подружжя Старків стало вигнанцями. Коли вони заходять до крамниці чи перукарні, їх відмовляються обслуговувати. Здається, ще трохи — і на них оголосять полювання. За що? Карен і Барні зазнали радіоактивного зараження. Кожен, хто проходить повз, боїться навіть випадково доторкнутися до них. А Карен завжди мріяла стати матір’ю… Одного дня їх шокує несподівана звістка. Вона вагітна. Дитина може народитися не такою, як усі. Чи станеться диво?..

"Секрети успішних сімей"Артем Толоконін

Усі ми родом із сім’ї — благополучної чи не дуже, щасливої або нещасної. Ми апріорі знаємо, що таке сім’я, якою вона має бути. Та що таке наше знання насправді: істина або батьківський сценарій, проходження якого в житті призведе до краху нашого шлюбу? У цій книзі автор розглянув ті підвалини, на яких будують сім’ю. Він переконаний: абсолютно будь-які сімейні стосунки можна поліпшити, відновити, будувати далі за законами безумовної, зрілої любові.

 «Товариство чайних драконів» Кейті О’Нілл

Якщо ви досі не знаєте, як виглядають чайні дракони, то новий комікс від авторки «Принцеса + Принцеса: довго і щасливо» покаже вам цих милих звірят та розкаже про їхній норов. Головна героїня Ґрета й сама знайомиться з дракончиком випадково. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити