image
 |  4 18 Листопада 2018 | 13:32

Книгоогляд: Макс Кіндрук «Де немає Бога»

Психологічний роман «Де немає Бога» Макса Кідрука захопив своєю реалістичністю і вразив одночасно.

Спочатку надмірні прискіпливі описи стану пошкоджених систем авіалайнера вганяли в нудьгу, і думала, що закину цю книгу, бо геть невтямки було осягнути ще й принцип гри американського футболу. Але зупинили долі людей , які невипадково опинилися на борту літака.

Так до купи почав складатися пазл-сюжет книги: складний і такий, що змусив задуматися, що ж таки об'єднує всіх персонажів. І комок з вражень та емоцій таки розмотався. Головні герої книги: гравець команди американського футболу, пілот- росіянин, українка з чималою сумою готівки, відомий німецький політик, лікарка-хірург, католицький кардинал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 книг для листопадових вечорів

Це історія про виживання на межі смерті, про спогади, які сильніші за людей, про повагу до того, ким ми є, про непослідовність і сенс усього, що з нами відбувається, про бажання жити, вціліти в будь-яких умовах і будь -якою ціною. Роман про пам'ять, яка ранить і змушує йти вперед, про відчай і віру, про життя, яке часто виявляється безглуздим у його масштабності.

Ольга Жигунова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити