image
 |  0 24 Квітня 2019 | 12:17

Коаліція стала на захист Парубія

Коаліційні фракції "Народного фронту" та "Блоку Петра Порошенка" назвали ініціативу відкликати Андрія Парубія з посади голови Верховної Ради спробою реваншу команди Януковича.

Спільну заяву з трибуни оголосив голова фракції НФ Максим Бурбак.

"Наші вороги увесь час марять реваншем. Їхні "козачки" присутні й тут у залі. Учора один із них заявив, що спробує нашкребти 150 підписів народних депутатів за відкликання Андрія Парубія з посади голови українського парламенту. Ми знаємо, хто це робить і за чиєю вказівкою. Знаємо, що реальний задум полягає, щоб за півроку до завершення повноважень відправити Верховну Раду на дострокові вибори.

Соратник Медведчука Портнов роздає з Відня вказівки дестабілізувати Верховну Раду, щоб зіштовхнути Україну у прірву колапсу. Жалюгідні втікачі та зрадники разом із Януковичем із якогось дива вирішили, що результати президентських виборів — це їхня перемога. Агов, вгамуйтеся!.. Андрій Парубій залишається на посаді голови Верховної Ради", — наголосив Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович «низько вклонився» українцям, які обрали Зеленського президентом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити