image
 |  0 22 Квітня 2019 | 11:29

Янукович «низько вклонився» українцям, які обрали Зеленського президентом

Колишній президент України Віктор Янукович привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах. Звернення Януковича розповсюдив його прес-секретар Юрій Кірасір. 

Про це інформує ТСН.

"Я щиро вітаю Вас з обранням на пост Президента України. Українці довірили Вам цей пост у найважчий для нашої країни момент історії", - йдеться у привітанні. 

Екс-президент також зазначив, що зараз перед Зеленським стоять нелегкі завдання.

"Головне - принести нашій країні мир, об'єднати і примирити український народ. Відновити законність і справедливість. Поліпшити добробут українців. Замінити страх і зневіру в душах людей на надію і віру в краще, нести людям, то що об'єднує, а не розділяє. Я хочу низько вклонитися мудрому українському народу, який не дав себе обдурити, не піддався на провокації і брехню, а зробив усвідомлений вибір. Українці довірилися Вам і сподіваються на те, що Ви повернете нашому народові мир і процвітання. Не підведіть їх. Я бажаю Вам міцного здоров'я, благословення від Господа і успіхів на Вашому високому і відповідальному посту Президента України", - підсумував Янукович.

Нагадаємо, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. Згідно з даними Національного екзит-полу та екзит-полу ТСН, перемогу здобув Володимир Зеленський. Він отримав майже 75%, тоді як чинний президент Петро Порошенко - близько 25%.

Порошенко на власній прес-конференції визнав свою поразку та наголосив, що не йде з політики. Через деякий час він Порошенко зателефонував Зеленському та запропонував свою допомогу.

Водночас, сам Зеленський вже встиг дати першу прес-конференцію після оприлюднення даних екзит-полів, на якій розповів про перші кадрові рішення, а також про перестановки серед учасників перемовин у Мінську. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити