image
 |  2 23 Листопада 2020 | 20:57

Колишні військові посадовці отримали при звільненні мільйони гривень (ВІДЕО)

Колишні військові посадовці, яких звільнили за влади президента Володимира Зеленського, отримали при звільненні від 900 тисяч до 2,3 мільйона гривень.

Про це повідомляє Bihus.info.

У розслідуванні йдеться, що Валерій Гелетей, колишній начальник управління держохорони. На посаді він отримував понад 889 тисяч на рік, а при звільненні отримав майже 805 тисяч. 

Ексголова Служби безпеки Василь Грицак отримав 1 426 171 грн. 

Колишній головнокомандувач Збройних сил Віктор Муженко отримав при звільненні близько 2 млн грн. 

Степан Полторак, який був міністром оборони в уряді Володимира Гройсмана, при звільненні з військової служби отримав 1 925 261 грн. 

Ексголова Нацполіції Сергій Князєв, зазначають журналісти, при звільненні отримав понад 2,3 млн грн. 

Колишній керівник Нацгвардії Юрій Аллеров при звільненні отримав понад 1,8 млн, а у 2020 році, зазначають у Bihus.info, Нацгвардія "докинула" йому ще понад 524 тисячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може опинитися на межі банкрутства й втратити кредити МВФ: «слуги» готують нові правила обліку для бізнесу

Як нагадує "УП", журналісти Bihus.info зазначали, що чоловік генпрокурорки Ірини Венедіктової Денис Колесник звільнився з посади, а потім поновився і отримав за це 750 тисяч гривень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити