image
 |  27 16 Серпня 2023 | 18:43

Колишня вихователька дитсадка заробляє $128 тис за місяць на фото 18+

Британська блогерка 32-річна Еліза Роуз Уотсон заробляє майже $128 тис за місяць, продаючи свої еротичні фото в соцмережах.

У 2016 році вона закінчила університет за спеціальністю "Психологія". Але після закінчення університету у неї виникла залежність від наркотиків і алкоголю, пише Mirror.

"Будь-які гроші, які я могла отримати, йшли на придбання алкоголю чи кокаїну", – пригадала.

ЇЇ залежність тривала чотири роки. Після чого вона пройшла тривале лікування і кардинально змінила своє життя.

"Я була на межі того, щоб впоратися. На той час я зробила кілька спроб самогубства, проводячи час у лікарні та під вартою в поліції", – розповіла.

У грудні 2019-го блогерка почала працювати в індустрії розваг для дорослих, щоб збільшити дохід.

Уотсон знадобився деякий час, щоб стати популярною. Спочатку вона заробила $2,5 тис. за місяць, а після пандемії ця сума зросла до $128 тис.

Модель працює по 16 годин на добу з понеділка по неділю. Вона публікує свої фотографії та спілкується із шанувальниками віком від 20 до 60 років.

Блогерка викладає світлини в мокрих футболках, може видавлювати апельсин на прес і позувати в мереживній білизні.

Перед тим, як заробляти в секс-індустрії, Уотсон працювала вихователькою у дитсадку. Розповіла, що завжди любила проводити час з дітьми. Але її не влаштовував прибуток, тому зрештою залишила професію, щоб шукати інші шляхи.

Модель має понад 2,7 млн підписників у Instagram і 741 тис. у Tiktok.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити