image
 |  0 31 Травня 2019 | 16:49

Команда Зеленського будує в Україні Малоросію, - Анатолій Вітів

«Скажи хто твій друг - і я скажу, хто ти». Володимир Зеленський дуже не любить говорити про виклики і загрози, які постали перед Україною. Уникає тем, які стосуються розвитку української мови та ідентичності. Не згадує про курс у НАТО. Не називає Росію агресором і окупантом. Зеленський в принципі мало говорить. Але його найближче оточення значно відвертіше розповідає про свої погляди і цінності.

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі facebook голова Волинської «Свободи» Анатолій Вітів.

«Бізнес-партнер Зеленського, відомий член команди «ЗЕ» Борис Шефір шокував українців. У інтерв'ю Детектор медіа він яскраво продемонстрував дрімуче мислення хохла-малороса, який на 5 році війни так і не усвідомив елементарних речей. 

Шефір спить і бачить, як Квартал знову буде косити бабло у Росії. Для нього війни з Росією не існує. Це просто якісь невідомі політики вирішили повоювати між собою, щоб нажитися. Українська мова зайва і непотрібна в Україні, вона заважає робити бізнес. Путін - це мудра людина, з яким можна і потрібно дружити. Ось короткий зміст думок одного з ідеологів команди Зеленського.

У 2014 році Росія хотіла збудувати в Україні Новоросію. У 2019 році члени команди Зеленського хочуть побудувати Малоросію. Принципової різниці між Новоросією і Малоросією немає. Це колоніально залежні утворення, запрограмовані на знищення України і українців. Новоросію хотіли будувати за активної участі російських найманців. Малоросію будуть будувати силами місцевих зрадників-манкуртів, орієнтованих на «рускій мір». І в тому, і в іншому випадку Україна втратить незалежність.

Читайте також: Олег Тягнибок: Все, за що борються українські Герої, буде миттєво продано Московії. Щойно до Парламенту зайдуть партії Зеленського та Медведчука

Насторожує, що президент Володимир Зеленський публічно так і не висловився щодо скандальних заяв свого партнера та соратника. Якщо мовчить - отже поділяє такі цінності, ідеї та погляди. В мене питання: а чим ведення шоу-бізнесу у Росії відрізняється від бізнесу на крові часів президентства Порошенка? Може простіше було б скасувати не закон про мову, а 95-ий квартал як явище української дійсності, інструмент русифікації та впливу на масову свідомість?» - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити