image
 |  4 18 Вересня 2020 | 16:59

Лише націоналісти можуть зупинити московський шабаш: командир роти «СІЧ» йде у депутати Волиньради зі «Свободою»

Боєць «Легіону Свободи» заявив, що йде у депутати Волинської обласної ради від ВО «Свобода».

Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук командир 4-ої роти «СІЧ» полку патрульної служби поліції особливого призначення «Київ», боєць «Легіону Свободи» Максим Морозов (Макс «Лютий», Максим Волинський).

Подаємо текст без змін.

Вважаю найвищим суспільним привілеєм громадянина - захист рідної землі, тому з 2014 року по теперішній час виконую та беру участь у бойових розпорядженнях в неоголошеній московсько-українській війні. Саме цей привілєй не дає мені «стомлюватись» від стримування ворога на наших східних землях, але, на жаль, через величезну кількість «втомлених» ми маємо посилення реваншу, відверто антиукраїнських та зрадницьких рухів та сил. За фінансової та медійної допомоги кремля вони вдало маніпулюють свідомістю та настроями громадян, безперешкодно хочуть віддати нашу Державу в руки кремлівської банди "озеро".

Я вважаю себе усвідомленою та самодостатньою особистістю, яка буде все робити для того, щоб не допустити відвертого ворога, як військовим так і політичним шляхом. Не даремно я та мої побратими захищали нашу землю від цієї наволочі, щоб тепер вона, користуючись розгубленістю суспільства під різними стягами «кольорових» рухів та партій, заходили у ВРУ та тепер у місцеві ради!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Свобода» оприлюднила список кандидатів у депутати до Луцької міськради (ОНОВЛЕНО)

Усвідомлюючи важливість місцевих виборів я цілеспрямовано та виважено йду до місцевої ради від політичної сили яка уже 30 років тримає слово, яка є в основі своїй ідеологічною та дружньою командаю фанатів УКРАЇНИ (а не якогось політично лідера чи партійного боса) і яка ці 30 років працює на громаду та Державу, та не змінює назву та колір під будь-які нові вибори. Я націоналіст, тому прошу підтримати мою кандидатуру до обласної ради та ВО «Свобода».

Лише націоналісти можуть знову зупинити черговий московський шабаш без страху та з усвідомленням економічного, політичного, військового росту нашої Держави. Слава Україні! Слава Нації! 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити