image
 |  4 18 Березня 2021 | 19:40

Комісія Луцької міськради не підтримала будівництво багатоповерхівки серед приватного сектору

Комісія Луцької міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру відмовилася затверджувати громадянці Тетяні Гажулі проєкт землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного житлового будинку по вулиці Олекси Ошуркевича, 1-а, 1-б, 1-в.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Розглянувши заяву громадянки Тетяни Гажули про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та зміну її цільового призначення для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Олекси Ошуркевича, 1-а, 1-б, 1-в у місті Луцьку, комісія не підтримала проєкт рішення. "За" проголосували лише 3 депутати.

На засідання комісії також завітали мешканці вулиці, поруч з якою планується будівництво багатоповерхівки. Люди нарікали на те, що забудовник ігнорує вимоги містобудування і має намір звести висотний будинок до 10-ти поверхів серед зони приватної забудови. Площа ділянки, на якій планується будівництво - 24 сотки. Втім, останнє слово - за сесією міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька скандальна земельна ділянка змінила свого власника

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити