image
 |  23 21 Жовтня 2021 | 14:53

Комісія Луцької міськради переглянула скандальні земельні рішення колишньої Княгининівської сільради

Земельна комісія Луцької міськради переглянула рішення, які були прийняті на останній сесії Княгининівської сільради у листопаді 2020 року.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Депутати погодили виділення земельних ділянок багатодітним сім'ям та учасникам російсько-української війни. Водночас, вони не підтримали проєкти, які стосувалися виділення вільних земельних ділянок іншим категоріям осіб, серед яких значна кількість чиновників та депутатів і їх родичів.

Додамо, що Луцька міська рада не може скасувати незаконні рішення Княгинінівської сільради. Для цього потрібне рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Земельна комісія Луцької міськради більш ретельно вивчатиме питання виділення землі у садівничих товариствах

Нагадаємо, що 13 листопада 2020 року у Княгининівській сільраді у темну пору доби відбулася сесія, на якій розглянули виділення значної кількості землі місцевим депутатам, чиновникам і їх родичам.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити