image
 |  4 23 Травня 2019 | 11:59

Комісія Луцької міськради з питань законності збереться позачергово через Кафедральну,13

Комісія Луцької міськради з питань законності та депутатьскої діяльності збереться позачергово щодо ситуації на Кафедральній,13 у Старому місті.

Про це у коментарі власкору "ВолиньUA" заявив голова комісії свободівець Микола Федік.

Обранець громади зазначив, що майже 3 місяці тому депутати направили листи до забудовника ТзоВ "Луцькміськбуд" з вимогою надати копію проекту відновлення втраченої забудови, який мав бути розроблений згідно рішення міської ради від 25 січня 2017 року. Від Волинської ОДА депутати просили провести робочу нараду з метою з'ясування законності початку робіт по будівництву житлово-офісного комплексу на вулиці Кафедральна,13 та перевірки наявності всіх необхідних дозволів для виконання таких робіт. Також депутати звернулися до управління охорони нерухомої культурної спадщини і заповідників Міністерства культури України з проханням поінформувати про наявність у ТзоВ "Луцькміськбуд" всіх дозволів для початку робіт по будівництву житлово-офісного комплексу.

"Станом на зараз до нас надійшла тільки одна відповідь - від Волинської ОДА. Там повідомили, що станом на 4 квітня будівельні роботи на вулиці Кафедральна,13 не ведуться. Від ТзоВ "Луцькміськбуд" і управління охорони нерухомої культурної спадщини і заповідників Міністерства культури України жодну відповідь комісія не отримала. Ми не можемо дозволити, щоб у Старому місті панував такий хаос і безвідповідальне ставлення. Тому ми запланували проведення позачергового засідання комісії, на яке запросили представників управління культури ОДА, історико-культурного заповідника Старий Луцьк та поліції", - розповів Микола Федік.

Читайте також: Член команди «Батьківщини» Пустовіт палко підтримав підвищення тарифу до 6 гривень

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити