image
 |  796 20 Серпня 2024 | 17:15

Комісія Волиньради визначила переможця на посаду керівника обласної інфекційної лікарні

В обласній раді відбулося засідання конкурсної комісії на визначення претендента на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня». У засіданні взяв участь заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт.

Про це повідомляють на сайті облради, - пише ВолиньUA.

Єдиним кандидатом, який подав документи на конкурсну комісію, була виконувачка обов’язки керівника інфекційної лікарні, депутатка обласної ради Любов Серба. У цьому медичному закладі вона працює майже 30 років. Під час свого виступу кандидатка окреслила основні проблемні питання та перспективи розвитку комунального підприємства, провела SWOT-аналіз установи.

«За результатами аналізу головними стратегічними цілями є покращення якості та розширення переліку медичних послуг, зокрема забезпечення лікарні сучасним лабораторним та діагностичним обладнанням; підвищення рівня задоволення та безпеки пацієнтів; посилення кадрового потенціалу; зміцнення матеріально-технічної бази, досягнення максимальної ефективності використання приміщень та інфраструктури», – зазначила Любов Серба.

Григорій Пустовіт відзначив, що кандидатка відповідальна, компетентна та цілеспрямована. Тож за результатами засідання члени конкурсної комісії одноголосно вирішили рекомендувати голові обласної ради призначити Любов Сербу на посаду директора комунального підприємства «Волинська обласна інфекційна лікарня» на контрактній основі строком на 5 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи є хоча б якийсь позитивний момент від блокування українського кордону польськими мітингувальниками?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити