image
 |  2 9 Грудня 2020 | 16:21

Комісія Волинської облради рекомендує визнати роботу голови Волинської ОДА незадовільною

Постійна комісія Волинської облради з питань законності рекомендувала сесії визнати роботу голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка незадовільною.

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Депутати комісії розглянули питання "Про звіт голови обласної державної адміністрації Ю.Погуляйка з питань виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку територій і делегованих повноважень у 2019-2020 роках". Додамо, що сам очільник ОДА на засідання комісії не прийшов.

Як зазначив депутат Андрій Козюра, голова Волинської ОДА відпрацював уже рік часу:

"Думаю, вже можна заслухати звіт про виконану роботу. Ми не кажемо про бюджет 2020 року, а про соціально-економічний розвиток".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Волинської облради отримуватимуть матеріали у Viber і Telegram

Голова постійної комісії з питань законності Анатолій Вітів (ВО "Свобода") запропонував визнати роботу адміністрації Юрія Погуляйка незадоволільною:

"Депутати мають право почути і оцінити роботу голови Волинської ОДА. Мене дивує повне ігнорування Юрієм Погуляйком депутатського корпусу. Його адміністрація повністю провалила роботу. Я рекомендую комісії визнати роботу Юрія Погуляйка незадовільною".

Члени комісії підтримали пропозицію Анатолія Вітіва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити