image
 |  58 21 Серпня 2024 | 15:03

Комплексне страхування подорожуючих за кордон

Страховий поліс не захищає вас від потрапляння в несподівану та неприємну ситуацію. Однак з його допомогою ви можете розраховувати на відшкодування певних збитків. Це особливо актуально в тому разі, якщо ви вирушаєте в мандрівку. Страхування подорожуючих в країни Шенгену дозволить вам значно впевненіше почуватися під час поїздки. Якщо вас зацікавила така послуга, більше дізнатися про неї ви можете тут: https://www.pzu.com.ua/individual/travel/visa_centres.html.

Особливості комплексного страхування подорожуючих за кордон

Для початку потрібно розібратися, чим саме є туристичне страхування. Це різновид угоди, який передбачає відшкодування застрахованій особі її втрати (до певної межі) через події, що трапилися під час подорожі. Опис і тип події зазвичай вказаний у документі. До найбільш поширених ситуацій потрібно віднести:

  • несподівані витрати на транспортні або медичні послуги;
  • незаконні дії третіх осіб, наприклад, пограбування;
  • помилки в обслуговуванні (загублений вантаж або скасування рейсу) та багато іншого.

Що стосується вартості страхування, вона залежить від багатьох різноманітних факторів. Перш за все потрібно відзначити тривалість дії поліса. Чим довше він діє, тим більшою буде його ціна. Також значення мають причини поїздки (відпочинок, робота, навчання тощо), країна відвідування, максимальна сума збитків, що покривається за договором, кількість застрахованих осіб тощо.

Оформити туристичний страховий поліс у СК «ПЗУ Україна»

Однією з найкращих компаній на вітчизняному страховому ринку є ПрАТ СК «ПЗУ Україна». Протягом багатьох десятиліть вона пропонує послуги найвищої якості для своїх клієнтів, чим заслужила повагу та довіру багатьох людей. Якщо ви вирішили оформити туристичне страхування саме тут, вас очікуватимуть такі основні переваги:

  • можливість оформлення договору страхування через інтернет;
  • повернення витрат на візу, якщо вам було відмовлено в її отриманні;
  • інформаційна підтримка під час подорожі;
  • швидкі терміни відшкодування збитків;
  • високий рівень сервісу та багато іншого.

Якщо вам потрібно оформити договір онлайн, заповніть анкети, запропоновані на сайті, а також сплатіть за послуги компанії. Дізнатися більше про страхові послуги ви завжди можете у представника СК «ПЗУ Україна» або ж на офіційному сайті компанії https://www.pzu.com.ua/individual/travel/visa_centres.html.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити