image
 |  112 12 Березня 2024 | 11:22

Консул України не побачив проблем з рухом автобусів на пункті пропуску "Дорогуськ-Ягодин"

Український консул, що прибув на пункт пропуску "Дорогуськ-Ягодин", не побачив проблем з блокуванням пасажирських перевезень, але зустрівся з польськими перевізниками і акцентував на неприпустимості затримки проїзду пасажирських автобусів.

Як пише "Європейська правда", про це повідомило Генконсульство України у Любліні за підсумками поїздки на кордон консула Сергія Царука.

У генконсульстві зазначили, що поліція заперечила факти навмисного блокування протестувальниками пасажирських автобусів.

"Сповільнення руху може бути спричинене технічними причинами, повʼязаними з проходженням через коридор протестувальників інших транспортних засобів. У таких випадках автобуси можуть очікувати до півгодини часу. В моменті перебування консула на місці протесту рейсовий пасажирський автобус безперешкодно проїхав в напрямку України", – розповіли у генконсульстві.

Сергій Царук у розмові з представниками поліції та протестувальниками наголосив на неприпустимості будь-яких затримок руху пасажирських автобусів.

Також Генеральне консульство України в Любліні звернулося з офіційним листом до коменданта поліції Люблінського воєводства з проханням забезпечити в подальшому безперешкодний рух автобусів у місцях проведення протестів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові могли ліквідувати російського генерала і "воєнкора"

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити