image
 |  4 28 Серпня 2022 | 23:31

Контролери ігнорують оплату проїзду готівкою у луцькій маршрутці

На маршруті "Луцьк - Клепачів" пасажири зафіксували контролера, який проігнорував оплату проїзду готівкою. Деяких пасажирів обурила така ситуація.

Про це написала Надія Грицюк у соцмережі facebook.

"Ось так працює контроль на маршруті Луцьк-Клепачів, 26.08.22 р..10.45 год, маршрутка вщент забита людьми, з повної маршрутки три людини оплатили карткою, всі інші хором повідомили, що дали готівку шоферу (ціна проїзду 25- 45 грн) на що контролер просканував свій бейджик і ніяк не відреагував, зробив вигляд, що маршрутка пуста. Питання в тому: навіщо влада викидає на вітер державні кошти, для чого той контроль? Це такий нерентабельний маршрут Луцьк- Клепачів?" - йдеться у дописі.

Відео з маршрутки Луцьк-Клепачів, рейс з Луцька 10.10, контролер в районі Вишкова 10:40.

Нагадаємо, нещодавно виконком Луцької міської ради погодив зміни у бюджеті міської територіальної громади. Зокрема,  750 000 грн передбачили на організацію проведення контролю за безготівковою оплатою проїзду в громадському транспорті.

Про дієвість цього контролю залишається тільки здогадуватися...

1 відео ТУТ.

2 відео ТУТ.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити